SoFloor
Gietvloeren, Terrazzo en Woonbeton

SoFloor gietvloeren, So Pure


design gietvloer antwerpen

Epoxy of Polyurethaan

Epoxy gietvloer wordt vanwege zijn hardheid en chemische eigenschappen meestal industriëel gebruikt. Naast Epoxy behoren ook PU gietvloeren tot ons gamma.  Deze is verkrijgbaar in meerdere hardheden is uv bestendig en daardoor meer geschikt voor woningen , winkels en kantoren. Bij het kiezen van het juiste type gietvloer zullen we zorgvuldig het doel van de vloer en uw verwachtingen laten meewegen in ons advies.


Design

SoFloor staat voor elk design, van strak en modern tot speels met veel kleuren of flakes. Evenals een betonlook, of marmerlook, waarbij twee kleuren door elkaar worden aangebracht. Uw ideeën brengen wij tot leven!pu gietvloer Sint Niklaas Oost-Vlaanderen

Kwaliteit

SoFloor gaat voor gegarandeerde kwaliteit , alleen het beste voor uw vloer. Voor het aanbrengen van een gietvloer controleren wij de ondervloer eerst op vocht en op eventuele gebreken zoals scheuren en slechte plekken .Bij aanwezigheid hiervan worden die behandeld met scheuroverbruggend materiaal zodat de vloer verzekerd is van een lange levensduur.


Kenmerken

SoFloor gietvloeren zijn perfect naadloos, comfortabel, geluiddempend en zeer hygiënisch. Ook zijn ze toepasbaar op elke onderlaag (zoals cement, hout, tegels) en uitermate geschikt voor vloerverwarming 

epoxy gietvloer fabriek Amsterdam


Bedrijfsvloeren

Naast gietvloeren voor de particuliere markt maken wij uiteraard ook bedrijfsvloeren die aan verschillende wetten en eisen moeten voldoen. Dit kan een garagevloer zijn die bestand moet zijn tegen weekmakers en oliën of een hygiënische vloer voor uw slagerij of bakkerij. Maar uiteraard ook vloeren waarbij het esthetische aspect minstens zo belangrijk is als de duurzaamheid. Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden.


Kleuren

SoFloor werkt standaard met RAL kleuren, echter kunnen wij ook N.C.S. kleuren leveren, wat vele malen uitgebreider is.